Pianostemmer Breda

Pianostemmer Breda

Pianostemmer Breda


Pianostemmer en reparateur Breda en Prinsenbeek nodig? Voor het laten stemmen van piano's, vleugels en klavecimbels. De pianostemmer en reparateur werkt al vele jaren in de omgeving van Breda en komt ook graag bij u voor pianostemmen en reparatie en verstaat het vak als geen ander.

 

Expertise in digitale piano's hebben wij helaas niet. Hoewel u onze pianostemmers alles kunt vragen over pianostemmen en reparatie van akoestische instrumenten hebben ze geen verstand van digitale piano's.


Van een piano die vals is wordt niemand blij

Het gevolg van een valse piano is dat u aan piano spelen weinig plezier meer beleeft, daardoor minder gaat spelen en wanneer u een aantal maanden verder bent, haast helemaal niet meer speelt.

 

Door nieuwe interesses, verdwijnt stilletjes alle aandacht voor de piano. En na een jaar speelt u nog heel weinig piano en is de liefde voor de ooit zo fijne hobby verdwenen.

 

"Hoe de pianotechnicus er zorgt,

dat u plezier blijft beleven aan uw piano of vleugel?"

 

Herinnert u zich hoe fijn het is om piano's en vleugels te spelen wanneer de pianostemmer pas heeft gestemd? Alles dat u speelt klinkt mooier, u kunt er een intenser gevoel in kwijt en op zondagmiddag speelt u met veel plezier uw gehele repertoire door. Het stemmen van de piano heeft dus vele voordelen

 

Pianostemmen en reparatie zonder omkijken

Uit ervaring weten wij als geen ander hoe gemakkelijk de betrokkenheid verslonst. Dan zien we verschillen met een andere, meer flexibele aanpak.

 

"Pianostemmen en reparatie,

hoe Herrmansch het stemmen aanpakt?"

 

De pianostemmer maakt tijdens het piano stemmen een logboek aan van piano's en vleugels, waarin de conditie van de piano wordt bijgehouden.

 

Als service wordt gratis bij gehouden wanneer het weer tijd is voor onderhouden van het instrument. U hebt nooit financiële verplichtingen maar geniet wel van de voordelen. 

 

een afspraak maken

 

Voordat wij u onze prijzen aanbieden even een aantal voordelen op een rijtje.

         Nooit financiële verplichting

         Stemfrequentie in overleg

         Pianostemmen en reparatie

         Nooit voorrijkosten

         Gratis logboek en informatie

         Aantrekkelijk stemtarief


Pianostemmen in Breda

Onderhoud aan piano's en vleugels doen we al een aantal decennia in Breda, Brabant en Zuid Nederland. Als de stemmer Breda bezoekt, en er is een kleine reparatie…U hoeft nooit voorrijkosten te betalen, en kleine reparaties aan het instrument zijn meestal gratis.


Reactie plaatsen