Reparatie piano of vleugel

Voor reparatie aan uw piano of vleugel!

Vrijblijvende offerte?
Neem vrijblijvend contact op

Piano reparatie en revisie

Piano reparatie noodzakelijk? Uw piano heeft regelmatig onderhoud nodig. Vleugels en piano's die goed zijn onderhouden zullen merkbaar beter spelen. Alleen met goed en vakkundig onderhoud geniet u altijd van optimaal speelplezier.

 

Een piano gaat vele jaren mee en zal in zijn leven te maken krijgen met versleten onderdelen  en noodzakelijke reparaties. De deskundige pianotechnici van Herrmansch pianotechnieken zorgen dat uw piano in topconditie blijft.

Piano onderhoud en reparatie

Onderhoud piano

Bij het onderhouden van een piano komt meer kijken dan regelmatig stemmen. Speelt uw piano bijvoorbeeld zwaar? Meestal is er dan geen reparatie nodig. 

Technisch onderhoud levert meestal al een goede verbetering van de speelaard op.

 

In de loop der jaren komt er een laagje aanslag op asjes en stiften. Ongemerkt gaat uw piano steeds zwaarder spelen.

 

Na goed onderhoud van uw piano merkt u dat de aanslag veel lichter is. Dit komt door het frictievrij maken en afregelen van uw instrument.

"De levensduur van uw piano verlengen?

Laat uw piano goed onderhouden"

Reparatie piano

In ons modern uitgeruste atelier kunnen wij uw piano repareren en reviseren.

Alle reparaties voeren wij uit met de juiste kennis, vakbekwaamheid en onderdelen van hoge kwaliteit. Wij werken o.a. met de Duitse kwaliteitsmerken Abel en Renner.   

 

Heeft u een merkpiano dan gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen. Yamaha, Bösendorfer en Steinway & Sons zijn hier goede voorbeelden van.

Kosten piano onderhoud en reparatie?

De kosten van onderhoud en reparatie aan uw piano is sterk afhankelijk van de staat van uw piano en benodigde onderdelen.

 

Wij luisteren naar uw wensen en kijken naar de noodzakelijke reparaties. Aan de hand daarvan stellen wij voor u een offerte op. Wij houden rekening met uw budget.

 

 "Wij staan borg voor onze kwaliteit"

 

De werkzaamheden aan uw instrument zijn handwerk en in eigen land uitgevoerd.

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging voor Pianotechnici Nederland (VvPN) en ook een geschillencommissie zodat u uw piano met een gerust hart ons kunt toevertrouwen.

Francine S. - Ervaring Herrmansch pianotechnieken

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

Francine S.

Uw piano laten onderhouden of repareren?

Wij onderhouden en repareren piano’s voor klanten uit heel Nederland en België. Hebt u vragen over de mogelijkheden voor reparaties of onderhoud aan uw piano? Neem gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers helpen u graag. Desgewenst komt er een expert bij u aan huis om uw instrument te bekijken.

 

Naast reparatie en onderhoud kunnen wij ook uw piano reviseren of zelfs compleet spuiten. Gaat u verhuizen? Onze ervaren piano verhuizers nemen u deze zorg uit handen. Een piano kopen? Onze technicus gaat graag kijken.

Extra mogelijkheden

Altijd piano spelen?

Wij bouwen ook een silentsysteem voor u in 

zodat u ook in de late uurtjes de buren

niet lastig hoeft te vallen.

Last van droge lucht?

Wanneer een luchtbevochtiger noodzakelijk blijkt, 

bouwen wij vakkundig een

Piano Life Saver System van Dampp Chaser in.