Piano revisie

Piano reviseren?

Combineer met spuiten en bespaar!

Piano revisie

Piano revisie? Uw piano reviseren wordt uiteindelijk na vele jaren speelplezier, en na opeenstapeling van reparatie op reparatie, noodzakelijk. Het is bovendien een prima oplossing wanneer uw piano aan vervanging toe is maar u er geen afstand van wilt doen. Of het nu een erfenis is, of de piano is al lang in bezit, er ontstaat een emotionele band.

 

Een instrument gaat met goed onderhoud erg lang mee. Na 50 tot 70 jaar speelplezier is uw instrument aan vervanging toe. Afhankelijk van de staat van het familiestuk kan het zinvol zijn om een gedeeltelijke of complete revisie uit te laten voeren.

 

U kan bij ons terecht voor revisie van het mechaniek, maar ook het cosmetische gedeelte verzorgen we met liefde. Zo heeft u na revisie een piano in perfecte conditie die er werkelijk spiksplinternieuw uitziet.

"Voor uw piano is alleen het beste goed genoeg!"

Revisie piano

Wanneer is piano reviseren zinvol?

Door onze kennis en ervaring wordt elke revisie vakbekwaam uitgevoerd. Ongeacht de staat van de vleugel kan deze altijd in ere herstelt worden. Een piano reviseren vraagt om uiterste precisie en vakmanschap.

 

Een revisie is dan ook alleen zinvol wanneer er vakwerk wordt geleverd. Gunt u uw piano een tweede leven? Dan is een revisie een goede keus.

Piano reviseren

Wat te verwachten van zo'n reparatie?

Wanneer u wilt laten reviseren, zal er een expert vrijblijvend, bij u langs komen. Samen met u bekijken we diverse mogelijkheden. En aan de hand van deze informatie stellen we een passende offerte op. Uiteraard houden wij daarbij rekening met uw budget.

 

Wij kunnen uw instrument zowel technisch als cosmetisch aanpakken. Na een grote technische reparatie speelt uw vleugel weer als nieuw.

 

Is de lak niet meer wat het geweest is? Geen probleem. Wij beschikken over een eigen pianospuiterij waar wij uw piano kunnen spuiten in elke gewenste kleur. Net een piano gekocht? Ook dan kijken wij graag naar de mogelijkheden.

 

Na de behandeling staat uw instrument erbij alsof hij zo uit de showroom komt.

Kwaliteit piano onderdelen

Na zo'n grote reparatie kan uw vleugel er weer jarenlang tegenaan. Om speelplezier te garanderen gebruiken we uitsluitend onderdelen van Duitse kwaliteitsmerken zoals Abel en Renner. 

 

Bij reparaties van merkpiano’s als Yamaha, Bösendorfer en Steinway & Sons worden altijd originele onderdelen gebruikt.

 

Alles is handwerk en uw instrument blijft dan ook in eigen land. Wij hebben geen samenwerkingsverband met werkplaatsen in Polen, staan borg voor eigen kwaliteit, zijn lid van de Vereniging van Pianotechnici Nederland (VvPN) en zijn ook verenigd met een geschillencommissie. U kunt er zeker van zijn dat uw piano in goede handen is.

Francine S. - Ervaring Herrmansch pianotechnieken

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

Francine S.

Enkele voordelen:

  • Het mechaniek weer in topconditie
  • Instrument is werkelijk als nieuw 
  • Altijd de beste originele onderdelen
  • Tot in perfectie afgeregeld
  • Enorme besparing vervoerskosten
  • Zeer gunstige uurtarieven
reparatie piano

Kosten piano reviseren

De kosten van een piano revisie kunnen erg uiteenlopen. Uw specifieke wensen en de noodzakelijke werkzaamheden bepalen de uiteindelijke kosten. Wanneer uw revisie overweegt, neem dan contact met ons op.

 

We informeren u over de mogelijkheden en sturen, indien gewenst, een expert bij u langs om uw instrument te komen bekijken. U ontvangt een vrijblijvende offerte. Aan de hand daarvan kunt u beslissen of reviseren aantrekkelijk is.

Extra werkzaamheden naast een grondige reparatie

Piano spelen zonder geluidsoverlast?

Wanneer wij een reparatie aan uw piano uitvoeren kunt u ervoor kiezen extra opties in te laten bouwen. Speelt u graag tot in de late uurtjes?

Met een silentsysteem hoeft u niet bang te zijn dat u de buren lastig valt.

Last van droge lucht?

Is een luchtbevochtiger noodzakelijk? 

Dan bouwen wij vakkundig een

Piano Life Saver System van Dampp Chaser in.

Over Herrmansch Pianotechnieken

Benieuwd naar piano reviseren?

Benieuwd geworden naar wat Herrmansch Pianotechnieken voor u, en uw piano, kan betekenen? Vraag gerust een adviesgesprek aan. Wij werken in Nederland en België.

 

Wilt u ook nog eens flink besparen op een revisie gecombineerd met spuiten?

 

Een expert komt gratis en vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden betreft het reviseren en spuiten in één operatie.

Wij reviseren over geheel Nederland en België

maar zijn erg veel werkzaam in de volgende steden >>

Utrecht | Eindhoven | Nijmegen 

Roosendaal | Rotterdam | Tilburg

Almere | Amersfoort | Amsterdam

Antwerpen | Apeldoorn | Arnhem | Breda

Bergen op Zoom | Den Bosch | Dordrecht

Gorinchem