piano verhuizen venlo

Piano verhuizen Venlo

Piano verhuizen Venlo

Piano verhuizen in Venlo en omgeving. Daar kunt u beter niet zelf aan beginnen maar uitbesteden aan een piano verhuisbedrijf. Piano verhuizen is een lastige klus en dikwijls krijgt u al snel spijt van het voorgenomen plan, de piano zelf te vervoeren.

Bij het vervoer van piano's of vleugels speelt niet alleen het gewicht een rol. Ook de omvang van de piano of vleugel en het gebrek aan de nodige kennis.

Als u wilt dat het verhuizen van uw piano of vleugel professioneel wordt uitgevoerd, vertrouwt u dat niet zomaar aan elke verhuizer toe, maar maakt gebruik van een in piano's en vleugels gespecialiseerd verhuisbedrijf.

Verhuizen van piano’s en vleugels is onze specialiteit. Het verplaatsen van uw piano is niet zomaar iets. Wij behandelen uw piano als iets kostbaars, dat mag van ons verwachten, want wij werken alleen met piano's en vleugels.

"Wij kunnen écht alles met piano's en vleugels. Daarom zijn wij uniek"

Hoe werkt pianotransport?

Een piano is zwaar, log en niet eenvoudig te verplaatsen. De grootte kan er voor zorgen dat u klem komt te zitten. Ook de pianolak is heel gemakkelijk te beschadigen. Schades na verhuizingen zijn daarom niet zeldzaam, en dat wilt u te allen tijde voorkomen.

Uw piano wordt door middel van een speciale hoes goed beschermd.  Zo blijft de lak onbeschadigd en wordt voorkomen dat de piano gespoten moet worden.

Net een piano gekocht? Wij zijn een specialistisch piano verhuisbedrijf en beschikken over de juiste verhuismiddelen.

Met onze zorgen gaat uw piano keurig naar de nieuwe omgeving. De piano mag eerst zo’n week of vier acclimatiseren in de andere ruimte. Daarna kunt u een afspraak plannen om uw piano te stemmen. Opslag nodig? Wij bieden u een geconditioneerde piano opslag voor slechts €1,00 per dag.

Ik vraag een offerte aan

Waarom door ons uw piano verhuizen?

         Ook opslag mogelijkheden

         Gemakkelijk contact met de verhuizers

     → Denken met u mee

         Professionele verhuizers

         Scherpe tarieven

Piano verhuizen kosten

De kosten voor het verhuizen van een piano zijn maatwerk en hangen af van verschillende factoren. Wij stellen daarom een op maat gemaakte offerte op. Wij bieden eerlijke tarieven.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Het vervoeren van een piano doen we met twee geoefende verhuizers, uw heeft er geen omkijken naar. Als wij uw piano verhuizen gebeurt dit gegarandeerd veilig.


Kan mijn piano via een trap?

Over een trap verhuizen doen wij niet en een verhuislift hebben we niet. De maximale hoogte van trapjes en opstapjes waarover wij kunnen verhuizen is 70 cm. Moet uw piano naar een andere etage dan zal er een ruime personenlift aanwezig moeten zijn, waar deze in past.

Wanneer uw piano uit noodzaak gekanteld zou moeten worden rekenen wij daarvoor een tarief van € 56,- per kanteling.

Krijg ik beschadigingen op mijn vloer van het transport?

De meeste huidige vloeren zijn kwetsbaar en niet bestand tegen de kleine, vaak scherpe wieltjes van de piano. Een beschadiging op de vloer is dan ook zo gemaakt.

Wij, als ervaren piano verhuizers, zijn er goed op voorbereid. Daarom hebben we altijd beschermende middelen bij ons zodat uw vloer tegen de piano beschermd is. Wij zetten de onderzetters meteen voor u onder de piano.

Extra service bij het verhuizen van de piano

Wij bieden u naast het verhuizen van de piano nog extra service. Als de piano over een grasveldje moet, door grind moet, of dat wij een stelling maken omdat de piano een hoogte af komt, is dat bij de prijs inbegrepen. Zo willen wij tonen dat wij een sterke dienstverlening verlenen.

Piano opslaan?

U kunt uw piano of vleugel ook opslaan in onze geconditioneerde opslag. Voor €1,00 per dag staat uw instrument veilig verpakt in een geconditioneerde ruimte. Uw instrument is welkom voor korte of langere tijd.

Uw piano laten verhuizen?

Wilt u meer informatie over het verhuizen van uw piano? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Heeft uw piano beschadigingen opgelopen ten tijde van eerdere verhuizingen? U kunt bij ons ook terecht voor reparatie en onderhouden en voeren zelfs volledige revisies uit.

Reactie plaatsen