piano verhuizen apeldoorn

Piano verhuizen Apeldoorn

Piano verhuizen Apeldoorn

Piano verhuizen Apeldoorn? Een piano vervoeren doet u niet zelf. Een pianotransport is een moeilijke klus en bij het vervoer van piano's en vleugels speelt het gewicht een belangrijke rol. Dat laat u doen door een verhuisbedrijf dat is gespecialiseerd in transport van piano's en vleugels.

Als u wilt dat de verhuizing van uw kostbare instrument met de meest grote zorg uitgevoerd wordt vertrouwt u dat niet zomaar aan elke verhuizer toe, maar maakt gebruik van een in piano's gespecialiseerd verhuisbedrijf.

Het verhuizen van piano’s is onze specialiteit. Voor ons is het verplaatsen van uw dierbare instrument niet zomaar ‘een ritje’. Wij behandelen uw instrument als iets kostbaars, zoals u dat van ons verwacht.


"Alles met piano's en vleugels, daarom schakelt u ons in"

Pianovervoer in heel Nederland.

Een pianotransport, hoe werkt het?

Het instrument is zwaar en niet zo maar op te pakken. De omvang kan er voor zorgen dat u klem komt te zitten. Bovendien is pianolak kwetsbaar. Schades na verhuizingen zijn niet zeldzaam, en schades wilt u te allen tijde voorkomen.

Hoe werkt het? U wilt een offerte aanvragen omdat u gaat verhuizen. Dat contact met ons gaat heel direct en zonder moeite via dit formulier. Nadat u alle benodigde gegevens over de verhuizing heeft ingevuld ontvangt u al heel snel een offerte met een gunstige prijs op maat.

Bij een offerte sturen we ook informatie over veel gestelde vragen. U mag dan denken aan informatie over de nieuwe woning of eventuele obstakels op het nieuwe adres.

vrijblijvende offerte aanvragenWaarom pianovervoer door Herrmansch?

         Ook opslag mogelijkheden

          Gemakkelijk contact met de verhuizers

     → Denken met u mee

           Professioneel verhuisbedrijf Apeldoorn

           Scherpe tarieven


Wat zijn de kosten?

De kosten voor de verhuisservice zijn maatwerk en hangen af van verschillende factoren. We stellen daarom een op maat gemaakte offerte op en hanteren scherpe tarieven.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Een verhuizing doen we met twee geoefende verhuizers, uw heeft er geen omkijken naar. Als we uw instrument verhuizen gebeurt dit gegarandeerd veilig.

Kunnen we via de trap?

Een verhuizing over een trap verhuizen naar etages doen we niet en een verhuislift huren bieden wij niet aan. De maximale hoogte van trapjes en opstapjes waarover ons verhuisbedrijf kan is 60 cm. Moet uw instrument naar een andere etage dan zal er een ruime personenlift aanwezig moeten zijn, waar deze in past.

Wanneer we uit noodzaak moeten kantelen rekenen we daarvoor een tarief van € 56,- per kanteling.

Krijg ik beschadigingen op mijn parket tijdens transport?

De meeste huidige vloeren zijn kwetsbaar en niet bestand tegen de kleine, vaak scherpe wieltjes van de piano. Een beschadiging op de vloer is dan ook zo gemaakt.

Als ervaren verhuizers, zijn we er goed op voorbereid. Daarom hebben we altijd beschermende middelen bij ons zodat uw vloer tegen de piano beschermd is. We zetten de onderzetters er meteen gratis voor.

Opslag voor uw piano?

U kunt uw instrument ook opslaan in onze geconditioneerde opslag. Voor €1,00 per dag staat uw instrument veilig verpakt in een geconditioneerde ruimte. Uw instrument is welkom voor korte of langere tijd.

Verhuizen door Herrmansch?

Wij vervoeren piano’s in heel Nederland en België.

Wilt u meer informatie over het verhuizen van uw instrument? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Beschadigingen opgelopen ten tijde van eerdere verhuizingen? U kunt bij ons ook terecht voor reparatie en onderhouden en voeren zelfs volledige revisies uit.

Reactie plaatsen