piano verhuizen roosendaal

Piano verhuizen Roosendaal

Piano verhuizen Roosendaal

Piano en vleugel vervoer in regio Roosendaal doen wij ook. Zelf een piano's of vleugels vervoeren gaat haast niet. Een piano weegt gemiddeld 200Kg. En een vleugel met meer dan 300Kg is erg onverantwoord om zelf te verhuizen. Zo’n zwaar instrument verplaatsen is toch echt een specialistenwerk. Het uitbesteden van een piano verhuizing aan een gespecialiseerd piano verhuisbedrijf is daarom verstandig. Heeft u een vraag? Of extra informatie betreft de verhuisservice? 

In Roosendaal en omgeving verzorgen wij ook piano vervoer. Hier gebruiken we een speciaal ingerichte verhuiswagen voor. Omdat we niet alleen piano verhuizingen doen, maar werkelijk alle werkzaamheden op het gebied van piano’s en vleugels, weten wij vele malen beter dan een reguliere verhuizer hoe wij met deze instrumenten moeten omgaan. Wij mogen ons daarom met recht een gespecialiseerd piano verhuisbedrijf noemen. Onze verhuizers vervoeren uitsluitend piano’s en vleugels, geen huisraad. U kunt ook uw piano stallen voor korte of langere periodes.


"Pianovervoer laat u doen door een piano verhuisbedrijf"


Kosten piano vervoer

Kosten voor piano vervoer zijn niet standaard. Aan de hand van een aantal door u aangeleverde gegevens kunnen wij een passende offerte aanbieden die helemaal op uw situatie is afgestemd.

Direct offerte ontvangen

Piano via een trap?

Verhuizingen via een trap of verhuislift doen wij niet. Wij verhuizen alleen over de begane grond en obstakels tot 75 cm kunnen wij daarbij wel de baas. Wanneer de piano noodzakelijk op zijn zijkant moet rekenen wij daar €56,00 voor.

Waarom wij uw piano verhuizen?

        Ervaren werknemers

        Altijd Goede veiligheid 

        Speciale verhuiswagen

        Extra piano stem service

        Gebruik professionele materialen

        Bieden scherpe prijs

Uw piano regio Roosendaal laten stemmen?

Uw piano stemmen kan ook via ons bedrijf. Zoals gezegd doen wij werkelijk alles met piano’s en vleugels en hebben binnen ons bedrijf vijf specialisaties in eigen hand.

Zo hebben we de afgelopen jaren de volgende vijf specialisaties ontwikkeld.

Reactie plaatsen