piano verhuizen utrecht

Piano verhuizen Utrecht

Piano verhuizen Utrecht

Piano verhuizen in Utrecht? Een vleugel of piano vervoeren is iets waar u niet zelf aan begint. En terecht. Alleen het verplaatsen van een piano is al een flinke klus, laat staan dat de piano verhuist naar een andere woning.

Ook een pianotransport in Utrecht en omgeving besteedt u daarom uit aan een piano verhuizer. Dat is verstandiger dan zelf een poging te wagen en het risico te nemen dat u uw piano beschadigt tijdens de verhuizing. Piano's en vleugels zijn erg kwetsbaar en een schade is zo gemaakt. Bovendien zijn wij er voor verzekerd. Ook voor opslag van piano of vleugel.

Wij doen werkelijk alles met piano's en vleugels

Daarom zijn wij met recht piano-experts te noemen

Piano vervoer kosten

Uw piano vervoeren gebeurt pas nadat wij aan de hand van de door u aangeleverde gegevens een offerte op maat hebben gemaakt. Zo betaalt u nooit te veel. Wij maken geen gebruik van all-in prijzen en de kosten voor het vervoeren van uw piano zijn daarom nooit hetzelfde. Wanneer een piano uit noodzaak gekanteld moet worden is dat een extra handeling en komen daar kosten van €56,00 per keer bij.


Pianotransport over de trap

Wij verhuizen geen piano’s en vleugels over trappen. Wij vervoeren uitsluitend over begane grond en kunnen daarbij een maximale hoogte van 60-80cm overbruggen. Ook maken wij geen gebruik van meubelliften en dergelijke.

Als wij uit noodzaak de piano moeten kantelen rekenen wij daarvoor €56,00 per kanteling.

Vijf gespecialiseerde afdelingen

Omdat wij vijf gespecialiseerde afdelingen hebben beperken wij ons niet alleen tot het verhuizen van piano's en vleugels maar ook het stemmen en reviseren ervan. Ook hebben wij een eigen pianospuiterij onder eigen beheer.

Ook plaatsen we het Silent Piano Systeem of een Dampp Chaser in uw piano of vleugel.

Ook voor bescherming van uw kwetsbare vloer hebben wij standaard teflon piano onderzetters bij. Wij zetten ze er indien gewenst gelijk voor u onder de piano.

Ja offerte aanvragen

Reactie plaatsen