piano verhuizen eindhoven

Piano verhuizen Eindhoven

Piano verhuizen Eindhoven

Piano verhuizen Eindhoven. Een piano vervoeren is geen gemakkelijke klus, dus laat u niet verrassen door het gewicht en de onhandigheid van piano's en vleugels. Het is verstandig het verplaatsen van een vleugel of piano uit te laten voeren door een professioneel piano verhuisbedrijf.

Een piano verhuizer heeft de juiste kennis en materialen. Het blijft ten slotte specialistenwerk. Wij verhuizen ook in Eindhoven en omgeving waardoor wij voldoende combinaties hebben waardoor wij op redelijke termijn uw verhuizing kunnen uitvoeren.


Kosten voor piano vervoer

Onze prijzen voor transport van piano's of vleugels zijn niet standaard. Wij maken bij elk pianotransport een offerte op maat, en daar zijn wij snel in. Wij streven er naar om binnen 24 uur een aantrekkelijke verhuis offerte te hebben toegestuurd.

Offerte aanvragen

Mijn piano moet de trap af

Een piano verhuizen over de trap doen we niet. Wij kunnen hoogtes van trappen en opstappen van maximaal 60 centimeter aan. mogelijk verhuist uw piano naar een verdieping? Dan is het noodzakelijk dat er een lift is waar deze in past.

Als de piano op de zijkant moet worden gekanteld rekenen wij daar €56,- per keer voor.


Piano stemmen en onderhoud

Voor het piano stemmen hebben wij leuke acties met interessante kortingen, die wij in combinatie met het verhuizen aanbieden. Omdat wij tegenwoordig maar liefst vijf specialisaties onder eigen beheer hebben kunnen wij ook alle onderhoud, reparaties en spuitwerkzaamheden uitvoeren.


Wij bieden ook opslag voor piano's en vleugels in een geconditioneerde ruimte. Wij geven u graag meer informatie.

Piano onderzetters

Piano onderzetters van telfon zijn werkelijk geweldig. Omdat ze beschermend, geluiddempend zijn en beschikken over een zelf-stabiliserend vermogen, zijn wij er reuze enthousiast over. Ze beschermen kwetsbare vloeren en u kunt zelfs uw piano naar voor schuiven zonder dat het u veel kracht kost.

Reactie plaatsen