piano verhuizen tilburg

Piano verhuizen Tilburg

Piano verhuizen Tilburg

Piano verhuizen TilburgUw piano zelf verhuizen is lastiger dan gedacht. Met gemiddeld 175 kg is de piano opmerkelijk zwaar en het zal u ook verrassen hoe onhandig de omvang van piano's is. Het is verstandig om het verhuizen van een vleugel of piano te laten doen door een professionele piano verhuizer.

Een piano verplaatsen blijft het werk van een specialist en om het vervoeren niet in een teleurstelling te laten eindigen laat u de verhuis daarom beter over aan een piano verhuisbedrijf. Wij verhuizen in Tilburg en omstreken en hebben meestal voldoende combinaties om op korte termijn te kunnen transporteren.

Wij hebben ook een geconditioneerde ruimte waarin wij uw piano of vleugel opslaan.

Kosten piano vervoeren

Om de prijs voor piano of vleugeltransport eerlijk te kunnen

berekenen vragen wij u om een aantal gegevens waarmee wij een gratis en vrijblijvende offerte kunnen samenstellen. Wij gebruiken geen all-in prijs voor een pianotransport, maar alle offertes voor verhuizing van piano en vleugel worden op maat gemaakt.


Piano verhuizen over de trap

Een piano verplaatsen via een trap en verhuislift doen we niet. Wij hebben ook geen mogelijkheden om kranen en takels in te zetten. Wij verhuizen alleen maar over grond etage en kunnen daarbij hoogten aan tussen 60-75 cm. Als wij de piano moeten kantelen brengen wij daarvoor €56,00 in rekening.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Reactie plaatsen