piano verhuizen Breda

Piano verhuizen Breda

Piano verhuizen Breda

Piano verhuizen Breda.  Wij vervoeren piano's en vleugels in Breda en omgeving. Een piano of vleugel verhuizen wij als iets kostbaars, niet als een ritje. Wij regelen de gehele verhuizing van uw instrument, bestaande uit vooronderzoek, verhuis en de aflevering, zoals u dat graag ziet. Volgens voorwaarden van onze verzekering vragen wij u niet zelf te assisteren.

Wilt u uw verhuizing combineren met een tijdelijke of langdurende opslag? Wij hebben een fantastische ruimte waar we uw piano of vleugel kunnen opslaan. Kosten? Piano opslag voor piano's en voor vleugels.


Heeft u, als de piano is verhuisd, interesse om het onderhoud van uw piano of vleugel bij ons onder te brengen? Dat kan. Al onze pianostemmers kunnen uw piano met met goed resultaat stemmen en zullen u adviseren waar nodig is. Ook kunt u al uw vragen stellen aan de pianostemmer.


"Altijd mogelijkheden voor piano verhuizen omgeving Breda" 


Kosten pianotransport in Breda

Pianovervoer kent geen vast tarief. Voor piano vervoer wordt altijd een offerte op maat gemaakt, een piano verhuizen wij met twee ervaren vaklieden en als wij uw piano verhuizen doen we dat gegarandeerd veilig. Ook voor het opslaan van een piano bent u welkom. U kunt de piano of vleugel opslaan voor zo lang als u wilt.


Vrijblijvende offerte aanvragenPiano over trap

Uw piano verhuizen via trappen doen wij niet. Wij doen een verhuizing alleen van en naar etages als er een ruime personenlift aanwezig is waar de piano in past.

Maximale hoogte van trapjes en opstapjes waar over wij uw piano verhuizen is 80 cm.


Als wij bij het verhuizen uw instrument uit noodzaak moeten kantelen, rekenen wij een tarief van €56,00 per kanteling.


"Waarom wij uw piano in Breda zouden moeten verhuizen?"


        Ervaren verhuizers

        Goede bereikbaarheid

        Duidelijke advisering

        Snel antwoord op vragen

        Betrokken professionals

         Zeer scherpe tarieven

Reactie plaatsen