piano verhuizen arnhem

Piano verhuizen Arnhem

Piano verhuizen Arnhem

Piano verhuizen in Arnhem doet u beter niet in eigen beheer maar door een piano verhuizer. Piano verhuizen is een namelijk een zeer lastige onderneming.

Bij het vervoer van piano's of vleugels speelt het gewicht een belangrijke rol. Als u wilt dat het verhuizen van uw piano of vleugel professioneel wordt uitgevoerd, vertrouwt u dat niet zomaar aan elke verhuizer toe, maar maakt gebruik van een in piano's en vleugels gespecialiseerd verhuisbedrijf.

Verhuizen van piano’s is onze specialiteit. Het verplaatsen van uw dierbare instrument niet zomaar ‘een ritje’. Wij behandelen uw piano als iets kostbaars, zoals u dat van ons mag verwachten.

"Wij doen werkelijk alles met piano's en vleugels. Dat maakt ons uniek"

Hoe gaat een pianotransport?

Een piano is zwaar, log en niet eenvoudig te verplaatsen. De omvang kan er voor zorgen dat u klem komt te zitten. Bovendien is pianolak kwetsbaar. Schades na verhuizingen zijn niet zeldzaam, en schade wilt u te allen tijde voorkomen.

Wij beschermen uw piano met speciaal ontwikkelde hoezen tijdens het verhuizen. Zo blijft de kwetsbare lak onbeschadigd en wordt voorkomen dat de piano gespoten moet worden.

Net een piano gekocht? Wij beschikken over het juiste verhuismiddelen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw piano tijdens het transport geen schade oploopt. Met onze zorgen gaat uw dierbare piano netjes naar de nieuwe omgeving. De piano mag eerst zo’n week of vier acclimatiseren in de andere ruimte. Daarna kunt u een afspraak plannen om uw piano te stemmen. Opslag nodig? Wij bieden u een geconditioneerde piano opslag voor slechts €1,00 per dag.

Ik vraag een vrijblijvende offerte aan

Waarom door ons uw piano verhuizen?

         Mogelijk op zaterdagen

         Ook opslag mogelijkheden

         Gemakkelijk contact met de verhuizers

     → Denken met u mee

         Professionele verhuizers

         Scherpe tarieven

Piano verhuizen kosten

De kosten voor het verhuizen van een piano zijn maatwerk en hangen af van verschillende factoren. Wij stellen daarom een op maat gemaakte offerte op. Wij hanteren scherpe tarieven.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Het vervoeren van een piano doen we met twee geoefende verhuizers, uw heeft er geen omkijken naar. Als wij uw piano verhuizen gebeurt dit gegarandeerd veilig.

Kan mijn piano via een trap?

Over een trap verhuizen doen wij niet en een verhuislift hebben we niet. De maximale hoogte van trapjes en opstapjes waarover wij kunnen verhuizen is 70 cm. Moet uw piano naar een andere etage dan zal er een ruime personenlift aanwezig moeten zijn, waar deze in past.

Wanneer uw piano uit noodzaak gekanteld zou moeten worden rekenen wij daarvoor een tarief van € 56,- per kanteling.

Krijg ik beschadigingen op mijn vloer van het transport?

De meeste huidige vloeren zijn kwetsbaar en niet bestand tegen de kleine, vaak scherpe wieltjes van de piano. Een beschadiging op de vloer is dan ook zo gemaakt.

Wij, als ervaren piano verhuizers, zijn er goed op voorbereid. Daarom hebben we altijd beschermende middelen bij ons zodat uw vloer tegen de piano beschermd is. Wij zetten de onderzetters meteen voor u onder de piano.

Extra service bij het verhuizen van de piano

Wij bieden u naast het verhuizen van de piano nog extra service. Als de piano over een grasveldje moet, door grind moet, of dat wij een stelling maken omdat de piano een hoogte af komt, is dat bij de prijs inbegrepen. Zo willen wij tonen dat wij een sterke dienstverlening verlenen.

Piano opslaan?

U kunt uw piano of vleugel ook opslaan in onze geconditioneerde opslag. Voor €1,00 per dag staat uw instrument veilig verpakt in een geconditioneerde ruimte. Uw instrument is welkom voor korte of langere tijd.

Uw piano laten verhuizen?

Wilt u meer informatie over het verhuizen van uw piano? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Heeft uw piano beschadigingen opgelopen ten tijde van eerdere verhuizingen? U kunt bij ons ook terecht voor reparatie en onderhouden en voeren zelfs volledige revisies uit.

Reactie plaatsen