piano verhuizen leiden

Piano verhuizen Leiden

Piano verhuizen Leiden

Piano verhuizen in Leiden doet u niet zelf. Een pianotransport is een moeilijke klus en bij het vervoer van piano's of vleugels speelt het gewicht een belangrijke rol.

Als u wilt dat de verhuizing van uw kostbare piano met de meest grote zorg uitgevoerd gaat u in zee met het in een piano's gespecialiseerd verhuisbedrijf.

Verhuizing van piano’s is onze specialiteit. Voor ons kan het verplaatsen van uw dierbare instrument niet zomaar ‘een ritje’ zijn. Wij behandelen uw piano met zorg zoals u dat van ons verwacht.

"Alles met piano's en vleugels, daarom schakelt u ons in"

Hoe gaat een pianotransport?

Piano's zijn zwaar en niet zo maar op te pakken. De omvang kan er voor zorgen dat u klem komt te zitten. Bovendien is pianolak kwetsbaar. Schades na verhuizingen zijn niet zeldzaam, en schades wilt u te allen tijde voorkomen.

Wij beschermen uw instrument goed tijdens het verhuizen. Zo blijft de kwetsbare lak onbeschadigd en wordt voorkomen dat er opnieuw aan gespoten moet worden.

Ik vraag een offerte aan

Waarom door ons verhuizen?

         Ook opslag mogelijkheden

         Gemakkelijk contact met de verhuizers

     → Denken met u mee

         Professionele verhuizers

         Goedkoop verhuizen

Piano verhuizen kosten

De kosten voor het verhuizen van een piano zijn maatwerk en hangen af van verschillende factoren. Wij stellen daarom een op maat gemaakte offerte op met een scherp tarief.

Vraag gerust voor een vrijblijvende offerte.

Het vervoeren van een piano doen we met twee geoefende verhuizers, uw heeft er geen omkijken naar. Als wij uw piano verhuizen gebeurt dit gegarandeerd veilig.

Kan mijn piano via een trap?

Wij verhuizen niet over trappen en van een verhuislift maken we geen gebruik. De maximale hoogte van trapjes en opstapjes waarover wij kunnen verhuizen is 60 cm. Moet we naar een andere etage dan zal er een ruime personenlift aanwezig moeten zijn waar het instrument in past.

Wanneer er uit noodzaak gekanteld zou moeten worden rekenen wij daarvoor een tarief van € 56,- per kanteling.

Krijg ik beschadigingen op mijn parket tijdens transport?

De meeste huidige vloeren zijn kwetsbaar en slecht bestand tegen de kleine, vaak scherpe wieltjes van het instrument. Een beschadiging op de vloer is dan ook zo gemaakt.

Wij zijn er als ervaren verhuizers, goed op voorbereid. Daarom hebben we tijdens de verhuizing altijd beschermende middelen bij ons zodat uw vloer tegen de piano beschermd is. Wij zetten de onderzetters er meteen voor u onder.

Extra service bij het verhuizen

Wij bieden u naast het verhuizen nog extra service. Als we over een grasveldje moeten, door grind moeten, of dat wij een stelling moeten maken, is dat bij de prijs inbegrepen. Zo willen wij tonen dat wij een sterke dienstverlening hebben.

Opslag voor uw piano?

U kunt uw instrument ook opslaan in onze geconditioneerde opslag.

Voor €1,00 per dag staat uw instrument veilig verpakt in een geconditioneerde ruimte. Uw instrument is welkom voor korte of langere tijd.

Pianotransport regelen?

Wij vervoeren piano’s in veel regio's binnen Nederland en België.

Wilt u meer informatie over het verhuizen van uw instrument? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Heeft ervaring met beschadigingen door eerdere verhuizingen?

U kunt bij ons ook terecht voor reparatie en onderhouden en voeren zelfs volledige revisies uit.

Reactie plaatsen