piano verhuizen amsterdam

Piano verhuizen Amsterdam

Piano verhuizen Amsterdam

Piano verhuizing Amsterdam valt binnen ons werkgebied. Als verhuisbedrijf doen wij uitsluitend vleugel- en pianotransport in Nederland en België.

Wij hoeven u niets te vertellen over het gewicht en de omvang van een instrument. Dat spreekt voor zich. Daarom laat u de verhuizing van een piano over aan een expert.

Hierdoor bespaart u zich een hoop ellende en kiest u voor het gemak.



"Pianovervoer is iets voor vakmensen. Dan gaat u dat toch niet zelf doen?"

Ook in Amsterdam en omgeving zijn bij ons voldoende mogelijkheden om te combineren. De kosten voor het vervoeren zijn nooit standaard maar worden speciaal voor iedere opdracht op maat voor u gemaakt.


Ja ik wil een offerte aanvragen



De trap af of op?

Het verhuizen van instrumenten via trappen doen wij niet. We zijn verplicht ons aan alle gestelde ARBO-wetten te houden. Wij kunnen wel een paar treden overbruggen tot een maximale hoogte van ongeveer 60 centimeter. Ook maken we geen gebruik van een verhuislift.


Het kantelen van piano's

Als uw instrument op zijn zijkant moet omdat er anders niet gemanoeuvreerd kan worden rekenen wij daarvoor het tarief van €56,00 per keer.


Is mijn vloer beschermd?

Tijdens transport is uw vloer goed beschermd. Wij hebben speciaal materieel dat voldoende bescherming biedt tegen het zware gewicht van piano's en vleugels.

Heeft uw instrument wielen? In dat geval raden wij u aan teflon onderzetters te laten plaatsen onder de wielen van uw instrument. Vanwege de grote beschermende factor maakt u daarmee uw instrument vloervriendelijk.

Reactie plaatsen