piano verhuizen rotterdam

Piano verhuizen Rotterdam

Piano verhuizen in Rotterdam

Piano verhuizen Rotterdam. Piano verhuizen is een van onze specialiteiten. Zo vervoeren wij ook piano's en uiteraard vleugels in regio Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Wij verhuizen uw piano niet als "ritje" maar als een kostbaar bezit, zoals u dat mag verwachten. Wij hebben voldoende mogelijkheden voor het verhuizen van uw piano in Rotterdam.

Kosten piano verhuizen

Het piano vervoeren gaat niet voor een vaste prijs. Voor piano verhuizen wordt een offerte samengesteld die past bij alleen uw situatie. Wanneer we een pianotransport uitvoeren gebeurt dat veilig en professioneel. Wij maken daarbij gebruik van modern materieel.

Vrijblijvende verhuisofferte

"Waarom wij ook uw piano in Rotterdam zouden moeten verhuizen?"

        Ervaren verhuizers

        Goede bereikbaarheid

        Duidelijke advisering

        Snelle reactie

        Bieden goede nazorg

         Zeer scherpe tarieven

Piano over trap

Wij kunnen geen piano over een trap verhuizen. Als u de piano naar een verdieping zou willen kan dat alleen via een lift waar de piano in past. Voorkomende hoogteverschillen tot 75 cm kunnen wij wel aan. Dat is bij de prijs inbegrepen.

Wat niet bij de prijs is inbegrepen is het kantelen van de piano. Daar rekenen wij €56,00 voor.


Gevoelige vloer?

Wilt u de vloer tegen de piano beschermen tijdens het transport? Wij hebben altijd beschermende onderzetters bij. Deze schotels kosten €37,50 per set. We zetten de piano er dan gelijk voor u op. De teflon onderzetter zijn een fantastisch product. Wij zijn er reuze enthousiast over. U zult het zelf zien.

Ook voor stemmen en reparatie en het spuiten van piano's en vleugels. Tegen zeer laag tarief bieden wij ook opslag van uw instrument voor korte en lange tijd. Ook voor inbouw van Silent Piano en Dampp Chaser.

Reactie plaatsen