piano verhuizen hilversum

Piano verhuizen Hilversum

Piano verhuizen Hilversum

Piano verhuizen Hilversum? Een pianotransport doet u niet zelf. Zelf vervoeren is een moeilijke klus en bij het transport van piano's of vleugels speelt het gewicht een belangrijke rol.

Wanneer u wilt dat zulke verhuizingen met de meest grote zorg uitgevoerd worden vertrouwt u dat niet zomaar aan elke verhuizer toe, maar maakt gebruik van een in piano's gespecialiseerd verhuisbedrijf.

Verhuizen van piano’s is onze specialiteit. Voor ons is het verplaatsen van uw dierbare instrument niet zomaar ‘een ritje’. We behandelen uw instrument als iets kostbaars, zoals u dat van een verhuisbedrijf verwacht.

"Alles met piano's en vleugels, daarom schakelt u ons in"

Hoe gaat een pianotransport?

Uw instrument is zwaar en niet zo maar op te pakken. De omvang kan er voor zorgen dat u klem komt te zitten. Bovendien is pianolak kwetsbaar. Schades tijdens of met het verhuizen zijn niet zeldzaam, en zoiets wilt u te allen tijde voorkomen.

We beschermen uw instrument goed tijdens het verhuizing. Zo blijft de kwetsbare lak onbeschadigd en wordt voorkomen dat het instrument gespoten moet worden.

Na transport mag het instrument mag eerst tot zo’n week of vier acclimatiseren in de nieuwe omgeving. Daarna kunt u een afspraak plannen om te stemmen.

Opslag nodig? Wij bieden u een geconditioneerde opslag voor slechts €1,00 per dag.

Ik vraag een vrijblijvende offerte aan

Waarom ons verhuisbedrijf?

         Ook opslag mogelijkheden

         Gemakkelijk contact met de verhuizers

     → Denken met u mee

         Professionele verhuizers

         Scherpe tarieven

Kosten pianotransport

De kosten voor een pianotransport zijn maatwerk en hangen af van verschillende factoren. Wij stellen daarom een op maat gemaakte offerte op. Wij hanteren scherpe tarieven.

Gratis offerte aanvragen?

Bij het vervoeren bieden we kwaliteit en het vervoeren doen we met twee geoefende verhuizers, u heeft er geen omkijken naar. Als wij uw instrument verhuizen gebeurt dit gegarandeerd veilig.

Kunnen wij via een trap?

Over een trap verhuizen doen we niet en een verhuislift hebben we niet. De maximale hoogte van trapjes en opstapjes waarover wij kunnen verhuizen is 60 cm.

Moet uw instrument naar een andere etage dan zal er een ruime personenlift aanwezig moeten zijn, waar deze in past.

Wanneer uw instrument uit noodzaak gekanteld zou moeten worden rekenen we daarvoor een tarief van € 56,00 per kanteling.

Krijg ik beschadigingen op mijn parket tijdens transport?

De meeste huidige vloeren zijn kwetsbaar en niet bestand tegen de kleine, vaak scherpe wieltjes van de piano. Een beschadiging op de vloer is dan ook zo gemaakt.

Wij, als ervaren verhuizers, zijn er goed op voorbereid. Daarom hebben we altijd beschermende middelen bij zodat uw vloer tegen het instrument beschermd is. We zetten de onderzetters er meteen onder.

U kunt piano's en vleugels ook opslaan in onze geconditioneerde opslag. Voor €1,00 per dag staat uw instrument veilig verpakt in een geconditioneerde ruimte.

Uw instrument is welkom voor korte of langere tijd.

Uw instrument laten verhuizen?

Wij vervoeren piano’s in veel regio's binnen Nederland en België.

Wilt u meer informatie over het verhuizen? Neem gerust contact met ons op, we adviseren u graag. Heeft u ervaring met beschadigingen uit een eerder transport?

U kunt bij ons ook terecht voor reparatie en onderhouden en voeren zelfs volledige revisies uit.

Reactie plaatsen