piano verhuizen den bosch

Piano verhuizen Den Bosch

Piano verhuizen Den Bosch

Piano verhuizen Den Bosch? We vervoeren graag uw instrument in Den Bosch. Piano vervoer is moeilijker dan u zou denken. 200 kilo is een normaal gewicht voor een piano en een vleugel met 300 kilo is niet te doen als je niet weet hoe het moet. Het zou u ook verbazen hoe vervelend een piano te handelen is.

Een piano verhuizen is specialistenwerk en om teleurstellingen te voorkomen besteedt u de verhuis van zo’n zwaar instrument daarom het beste uit. Daarom moet het verplaatsen van een piano of vleugel gebeuren door een professioneel piano vervoerbedrijf.

Wij verhuizen in Den Bosch en omgeving waar wij voldoende combinaties hebben om binnen deze regio op korte termijn te kunnen verhuizen. Wij bieden ook opslag voor uw piano of vleugel.


"Pianotransport laat u uitvoeren door een specialist"Kosten voor piano vervoeren

Om een kloppende prijs te geven voor het vervoeren hebben wij een formulier waarin wij vragen om alle benodigde gegevens. Aan de hand van deze informatie kunnen wij, geheel vrijblijvend, een offerte opstellen die op maat is gemaakt.

Wij hanteren voor een pianotransport geen all-in prijzen, maar bieden u een aantrekkelijke op maat gemaakte offerte voor de verhuizing van uw piano of vleugel.


Offerte aanvragen

Waarom Herrmansch uw piano moet verhuizen?

         Verhuizers met ervaring

         Niet zelf assisteren

         Duidelijke afspraken

         Direct antwoord

         Professionele materialen

         Scherpe tarieven

Reactie plaatsen