piano vervoer

Vervoer

Pianovervoer niet zelf?

Pianovervoer zelf doen? Wanneer u verhuist is het goed om uw piano te laten verhuizen door ervaren verhuizers. Zelf een piano vervoeren is geen goed advies. Wij doen het goedkoop, betrouwbaar en is echt niet duur. Wij hebben ruime ervaring in het vervoeren van piano's en vleugels en plaatsen het instrument waar u dat wilt.

Offerte pianovervoer

Piano gekocht? Als u een offerte voor pianovervoer heeft gevraagd maken wij, met de door u aangeleverde informatie, een offerte op maat. Wij hanteren geen vaste prijzen want al onze offertes zijn op maat gemaakt. Alleen zo kunnen wij u een eerlijke prijs aanbieden. Via de trap verhuizen wij  niet meer. Wij verhuizen alleen naar verdiepingen wanneer er een personenlift aanwezig is. Traptreden en opstapjes mogen een maximale hoogte van 0.70 mtr. hebben.

Offerte pianotransport

Piano verhuizen in combinatie

Onze prijzen kunnen wij aantrekkelijk houden omdat wij in combinatie verhuizen. Zo deelt u, als het ware, samen de kosten. Wij verhuizen uw piano of vleugel binnen een snel termijn.

Kan mijn piano wel op zijn zijkant?

Jazeker. Als een gang te smal is om de piano rechtop staand een andere ruimte in te draaien zijn wij genoodzaakt de piano te kantelen. Voor wij uw piano gaan verhuizen vragen wij u of u kunt controleren of er voldoende ruimte is om te manoeuvreren.

Gevoelige vloer?

Om je vloer tegen de zware druk van de wielen te beschermen gebruiken wij teflon onderzetters. Onze verhuizers hebben ze tijdens het pianotransport bij zich, en zetten de piano graag voor u op de onderzetters. Uiteraard  kunnen wij ze ook opsturen.

Reactie plaatsen