piano vervoer

Piano transport

Pianotransport betaalbaar professioneel

Pianotransport? Realiseert u zich dat het een specialistisch werk is? Wij zijn uniek in de piano verhuiswereld omdat wij een piano vanaf de basis opnieuw kunnen opbouwen. Piano gekocht? Wij weten heel goed hoe je een piano tijdens het pianotransport correct moet aanpakken. Voor ons is een piano dus niet zo maar een lading. Een piano is kostbaar bezit.

Vanaf 1 november 2016 vervoeren wij uitsluitend nog op begane grond tot een maximale hoogte van 0.70 meter of waar een personenlift aanwezig is. Trapjes, drempels en andere kleine obstakels zijn geen probleem.

Vrijblijvende offerte 

Kosten vervoeren

De kosten voor het piano transport zijn nooit standaard en elk transport en elke piano is anders. Wij werken ook niet met rekenformules waarbij u achteraf te veel heeft betaald. Wij bieden u uitsluitend een heldere, op maat gemaakte en eerlijke all-in prijs, zodat u nooit te veel betaalt. Zo kunnen wij u een eerlijke prijs aanbieden.

Een pianotransport voeren wij te allen tijde met minimaal twee verhuizers uit.

Veilig en goedkoop piano vervoeren!

Voor het vervoeren van piano's, voor het stemmen en repareren van piano's en vleugels en zelfs pianoles.

Uw piano op transport?  Wij werken in teams van minimaal twee verhuizers en vragen u niet zelf te assisteren. Al onze offertes voor piano's die op transport gaan zijn maatwerk. Let op etages, voldoende ruimte om de piano te manoeuvreren (i.v.m. kantelen), traptreden etc. Wijzigingen kunnen worden doorgegeven. Ze kunnen echter wel van invloed zijn op de uiteindelijke kosten.

Reactie plaatsen