pianostemmer den bosch

Pianostemmen in Den Bosch

Pianostemmer Den Bosch

Pianostemmer in Den Bosch? Onze pianostemmer komt ook in den Bosch en omgeving bij u langs. Wij weten als geen ander wat uw piano nodig heeft om in topconditie te blijven. De stemmer komt niet alleen stemmen. Hij doet veel meer.

Wat kunnen onze pianotechnici?

Herrmansch Pianotechnieken is al jaren actief in Den Bosch en omgeving. Onze pianostemmers zijn erkend en hebben ruime ervaring waardoor u er van op aan kunt dat de piano in veilige handen is.

Onze pianostemmers komen niet alleen langs om uw piano te stemmen. Er wordt direct de conditie van uw piano gecontroleerd. Eventuele kleine reparaties kunnen direct worden uitgevoerd. Daarnaast voert de pianostemmer een technische controle uit. Hierdoor worden eventuele gebreken op tijd ontdekt zodat deze verholpen kunnen worden en verdere schade beperkt blijft.

Tijdens het stemmen wordt ook wat licht onderhoud uitgevoerd. Uiteraard kunt u ook een bezoek plannen voor grondig onderhoud en/of reparatie van uw piano. Veel van deze werkzaamheden worden bij u in Den Bosch uitgevoerd. Zeer grote klussen zoals piano revisie en spuiten van uw piano worden vakkundig uitgevoerd in onze eigen werkplaats. Natuurlijk wordt het transport van uw piano hierbij ook door ons geregeld.

Voor het behoudt van deze prachtige klanken raden wij aan onze pianostemmer ééns in het jaar langs te laten komen. Is uw piano nieuw? Dan kan vaker stemmen, in het begin, nodig zijn. Ook na het vervoeren van uw piano is stemmen noodzakelijk. Wilt u eerst meer weten over de kosten van onze pianostemmer? Of hulp nodig bij een aanschaf? Meteen tarieven bekijken?

Ik wil een afspraak

Gevonden wat u zocht?

U zocht een pianostemmer in regio Den Bosch, die heeft u nu gevonden? Heeft u nog vragen aan onze pianostemmer, voor hij naar u toe komt? Neem vrijblijvend contact op. We vertellen graag wat mogelijk is.

Uw piano in Den Bosch laten stemmen? Maak een afspraak met onze pianostemmer en wees zeker van een fantastisch resultaat.

Hadden we al verteld dat wij ook een luchtbevochtiger of Silent Systeem in kunnen bouwen?

     


Reactie plaatsen