pianostemmer tilburg

Pianostemmer Tilburg

Pianostemmer Tilburg

Pianostemmer Tilburg. Onze pianostemmer staat voor kwaliteit. Wij houden daarom uw piano in de beste conditie. Daarom doet de technicus veel meer dan piano stemmen. Een gehele controle en eenvoudige reparaties uitvoeren aan uw piano of vleugel doen wij gelijk bij de stembeurt. Uw instrument is in professionele handen.

Maakt u direct een afspraak met onze pianostemmer? 

 

Wat onze stemmer doet?

Wij zijn al jaren actief in uw omgeving en we vinden ook dat u veel speelplezier moet hebben en lang van uw instrument moet kunnen genieten. Daarom vinden is het van belang dat uw piano in conditie blijft. Daarom doet onze pianostemmer altijd iets extra buiten het stemmen van de piano. Alles wordt nagekeken en de technicus doet direct verslag. Diverse kleine reparaties worden tijdens de stembeurt uitgevoerd

 

Wilt u groot onderhoud aan de piano? Dat is mogelijk. Voor piano reparatie en onderhoud heeft u ons gevonden, en veel werkzaamheden zullen wij gewoon bij u thuis uitvoeren.

 

Werkzaamheden zoals piano reviseren of het spuiten van piano's kunnen we ook uitvoeren in ons eigen atelier of cabine. Wij verzorgen hierbij graag het pianotransport in Tilburg. Ook geven wij u advies bij het kopen van een piano.

 

Onze pianostemmers zijn gediplomeerd, gecertificeerd en werken met geavanceerde apparatuur. Hierdoor wordt uw instrument zeer precies, evenwichtig en stabiel achter gelaten. Hierdoor geniet u optimaal van een goed gestemde piano.

 

Voor een goede stabiliteit van het instrument adviseren wij om de pianostemmer minimaal ééns per jaar te laten stemmen. Vergeet niet dat de piano na een verhuizing gestemd moet worden.

 

Gevonden wat u zocht?

U zocht een pianovakman in uw regio? Dan heeft u ons gevonden. Heeft u eerst vragen?  Graag advies over de mogelijkheden? Bel of mail gerust eens. 

 

Ook voor piano revisie en taxatie. Wij leveren namelijk de belangrijkste accessoires zoals teflon onderzetters, bouwen luchtbevochtigings systemen in uw piano of vleugel, en kunnen ervoor zorgen dat u ook piano kunt spelen in de nachtelijke uurtjes door een Silent Piano Systeem in te bouwen. Ook voor aankoopadvies.

 

Tarieven voor pianostemmen

Reactie plaatsen