pianostemmer utrecht

Pianostemmer Utrecht

Pianostemmer Utrecht

Pianostemmer Utrecht? Stemmer en reparateur voor het midden van Nederland.

Wat u van de stemmer mag verwachten

Al heel wat jaren werkt onze erkende pianostemmer in uw omgeving. De stemmer heeft pianotechniek gestudeerd zodat u er verzekerd van bent dat de piano in veilige handen is.

De pianostemmer kijkt tijdens de stembeurt direct of de totale conditie van de piano in orde is. Mankementen worden gelijk uitgevoerd. De afregeling wordt ook meteen nagekeken zodat de piano in zijn beste vorm blijft.

"Iets extra's?

Alles wordt gecheckt"

Klein onderhoud wordt ook meteen uitgevoerd. Groot onderhoudrestauratie of piano spuiten worden uitgevoerd in ons atelier. Omdat wij een eigen transportafdeling onder eigen beheer hebben, kunt u profiteren van de scherpe prijzen die wij u aanbieden.

Wij stemmen de piano niet meer op ambachtelijke wijze. Met de nieuwste apparatuur kunnen wij een accuraat resultaat bereiken. En u kunt gelijk weer genieten van een zuiver klinkende piano.

Zou u liever iets meer willen weten over de kosten voor het piano stemmen? Of gelijk een afspraak plannen? Dat kan 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Ook voor piano revisie en taxatie. Wij leveren namelijk de belangrijkste accessoires zoals teflon piano onderzetters, bouwen luchtbevochtigings systemen in uw piano of vleugel, en kunnen ervoor zorgen dat u ook piano kunt spelen in de nachtelijke uurtjes door een Silent Piano Systeem in te bouwen. Ook voor aankoopadvies.

Tarieven

Reactie plaatsen