Piano of vleugel huren

Piano of vleugel huren? Maak een groot succes van je evenement

Een piano of vleugel huren is een geweldig idee voor allerlei uiteenlopende evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft. Hoe schitterend staat zo’n imposante vleugel op de dansvloer, terwijl de pianist de openingsdans begeleidt. Een zakelijk diner krijgt ineens een hele andere sfeer, als er op de achtergrond live pianomuziek klinkt.

Organiseer je een concert of ander evenement en heb je een pianist, maar nog geen instrument? Huur eenvoudig een schitterende piano of vleugel. Dankzij onze complete service heb je er geen omkijken naar, wij regelen alles voor je.

Piano of vleugel huren voor evenement

Elk evenement wordt een succes met de warme klanken en chique uitstraling van een echte piano. Een piano of vleugel huren is eenvoudiger dan je denkt, wij regelen alles voor je. De huurprijs is inclusief leveren en ophalen. Wij zorgen dat het instrument op de juiste tijd op de gewenste locatie staat. Uiteraard perfect gestemd.

Een piano of vleugel huren past bijvoorbeeld bij een:

 • Bruiloft
 • Bedrijfsfeest
 • Diner
 • Verjaardag
 • Borrel
 • (Huiskamer)concert
 • Receptie
 • Begrafenis of crematie

Waarom een piano of vleugel huren?

Het huren van een piano of vleugel is de ideale oplossing voor de muzikale invulling van de meest uiteenlopende evenementen. Er zijn maar weinig instrumenten die zo gemakkelijk een sfeer kunnen oproepen als een live piano.

Waarom een complete band inhuren, als je ook een schitterende piano of vleugel neer kunt zetten? Hiermee maak je pas echt indruk op je gasten. Dus ben je bezig met het organiseren van een bijzonder feest of ben je onderdeel van het organisatiecomité op je werk? Pak deze keer eens groots uit en maak er echt iets bijzonders van door een piano of vleugel in te huren. Succes verzekerd!

Piano huren

Een piano huren? Met dit veelzijdige instrument kun je alle kanten op. Op je gehuurde piano kunnen allerlei soorten muziek gespeeld worden. Van romantisch, klassiek tot jazz of populaire popmuziek. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

De piano kan tijdens het evenement verschillende functies hebben. Van een rustige achtergrond muziek, tot de gangmaker op de dansvloer. Zodra er bekende nummers worden gespeeld, ontpopt een van je gasten zich misschien wel tot een geweldige zanger of zangeres.

Heb je een piano nodig voor je evenement, feest of in de muziekstudio? Huur dan eenvoudig een piano bij Herrmansch Pianotechnieken. Wij hebben een schitterende akoestische Yamaha piano te huur. De Yamaha piano is geliefd onder pianisten, voornamelijk door de kwaliteit van de klank. De heldere en dynamische klank is geschikt voor elk genre en biedt veel ruimte voor eigen invulling. Hierdoor is de Yamaha piano het perfecte instrument om te huren voor jouw evenement.

Ben je op zoek naar een digitale piano? Dan zal je bij een van onze digitale collega’s moeten zijn. Wij richten ons op akoestische piano’s en vleugels.

Vleugel huren

Wil je graag een schitterende vleugel huren? Geen probleem. Wij hebben een Yamaha C3 voor je klaarstaan. De Yamaha C3 vleugel is een van de bekendste vleugels uit de geschiedenis. Deze vleugel is er een uit de Conservatoire serie, waardoor hij uitermate geschikt is voor professioneel gebruik.

Een vleugel huren zorgt zeker voor blije gasten. De C3 vleugel geeft met zijn lengte van 187 centimeter een rijke klank, vol detail. Dat is genieten, zowel voor de pianist als voor je gasten.

De grote zangbodem met lange snaren geeft een betere klank die overweldigend kan overkomen. De heldere, maar warme, klank past bij vrijwel elke muziekstijl, waardoor deze schitterende vleugel echt een succes van je evenement zal maken.

Een vleugel huren is niet altijd de beste keus. In veel gevallen zul je namelijk meer dan genoeg hebben aan een akoestische piano. Een vleugel komt vooral mooi tot zijn recht in grotere ruimtes en locaties waar het geluid over langere afstand moet reizen. In grotere zalen, tuinfeesten, bruiloften en grootschalige evenementen maak je met een vleugel echt een muzikale impact.

Piano huren in het westen van Noord-Brabant

Herrmansch Pianotechnieken is gevestigd in het Brabantse Oud-Gastel. Wij verhuren piano’s voornamelijk in het westen van Noord-Brabant. Hierbij kun je denken aan Tilburg tot en met Bergen op Zoom en omstreken.

Wij verhuren piano’s in West-Brabant

Wij beschikken over onze eigen transportservice, inclusief ervaren pianoverhuizers. Wil je graag een piano huren in een andere plaats? Laat het ons gerust weten, wij denken graag met je mee.

Een piano of vleugel huren, hoe werkt dat?

We kunnen ons voorstellen dat je jezelf afvraagt hoe het huren van een piano of vleugel werkt. Moet je zelf nog iets doen of regelen?

Bij Herrmansch Pianotechnieken hoef je zelf niets meer te doen, wij regelen alles voor je. Zo kun jij je bezighouden met het organiseren van je feest of evenement. Heb je speciale wensen? Laat het ons gerust weten, er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Standaard service bij het huren van een piano of vleugel:

 • Levering van het instrument op de begane grond.
 • Plaatsing op een podium van maximaal 40 centimeter hoog.
 • Levering inclusief pianobank.
 • Stemmen van de piano of vleugel op de dag van huur, kort voor aflevering. Stemmen op locatie is optioneel ook mogelijk.
 • Tegen meerprijs kan het instrument op een andere frequentie dan 440 hertz worden gestemd.
 • Na de huurperiode wordt de piano of vleugel weer opgehaald.

Een geslaagd evenement met een piano of vleugel

Een piano of vleugel huren lijkt een hele onderneming, maar bij Herrmansch Pianotechnieken nemen we je deze zorg uit handen. Jij organiseert je evenement en wij zorgen dat de piano of vleugel er op het gewenste moment staat.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer over onze piano en vleugel verhuur.

Bekijk hier de mogelijkheden

Over de schrijver
Reactie plaatsen