pianostemmer bergen op zoom

Pianostemmer Bergen op Zoom

Pianostemmer Bergen op Zoom

Pianostemmer Bergen op Zoom? Uw piano stemmen in Bergen op Zoom of omgeving? Onze stemmer heeft heel wat jaren in Bergen op Zoom gewoond en komt er nog steeds graag. Piano's en vleugels houden wij graag in topconditie. Onze pianostemmer komt daarom niet alleen de piano stemmen. Een gehele check of reparatie wordt meteen uitgevoerd. Uw instrument is daarom in professionele handen.

Wat u mag verwachten van de stemmer in Bergen op Zoom

Topconditie is het allerbelangrijkste voor uw piano, veel speelplezier vinden wij belangrijk. Zodoende doet de pianotechnicus altijd meer. De hele piano wordt tijdens de stembeurt gecontroleerd en brengen wij u gelijk op de hoogte van de conditie.

Een kleine reparatie wordt gelijk verricht. Ook een mechanische controle hoort bij de stembeurt. Zo kunnen eventuele mankementen in een vroeg stadium ontdekt worden ze verholpen voordat ze verdere schade aanrichten.

Gelijk een afspraak met de pianostemmer in Bergen? Of liever eerst naar onze prijzen?

Prijzen pianostemmen

Als het nodig is zal de pianostemmer lichte onderhoudswerkzaamheden verrichten. Wilt u uw piano een goede onderhoudsbeurt laten ondergaan? Dat is mogelijk. Voor restauratie en onderhoud hebben wij een modern uitgerust piano atelier.

Meestal kunnen wij reparaties gewoon uitvoeren bij u, in Bergen op Zoom. Klussen zoals revisie en het spuiten van piano's doen wij in ons eigen atelier. Wij kunnen dan zelf uw piano verhuizen. Dat hebben wij onder eigen beheer.

Al onze pianostemmers zijn gecertificeerd en beschikken over geavanceerde apparatuur. Na een stembeurt geniet u weer van een schitterend klinkende piano. U kunt bij ons ook een Silent Piano Systeem in laten bouwen of eventueel een PLSS systeem voor bescherming tegen droogte en vocht.

Voor het beste resultaat geven wij u het advies om de stemmer één keer per jaar te laten stemmen. En de piano stemmen na het verhuizen is belangrijk. Wel eerst vier weken acclimatiseren. Advies nodig bij het piano kopen? Bel ons!

Is dit wat u zocht?

  • Zoekt u een pianostemmer in Bergen op Zoom? Wij zijn een goed adres voor alle werkzaamheden aan piano's en vleugels.
  • Heeft u vragen nog voor de pianostemmer bij u langs komt? Stel ze gerust!
  • Een piano stemmen in Bergen op Zoom? Wij komen graag bij u langs. U zult dan gegarandeerd van een prima stemming kunnen genieten!

Afspraak pianostemmer 

Reactie plaatsen