pianostemmer amsterdam

Pianostemmer Amsterdam

Pianostemmer Amsterdam

Pianostemmer Amsterdam? Uw piano stemmen in Amsterdam is mogelijk omdat het valt onder onze landelijke dekking voor het stemmen, onderhoud en veel meer met piano's en vleugels. Wilt u uw instrument laten stemmen door één van onze gediplomeerde stemmer?

Hier kunt u die afspraak direct maken. Of eerst kijken wat het kost?

Ja ik wil een afspraak maken

Wat doen wij nog meer dan pianostemmen?

Naast het pianostemmen kunnen wij alles met uw piano of vleugel. Wij hebben over de afgelopen 20 jaar, vijf gespecialiseerde afdelingen ontwikkeld en dat is uniek in Nederland en daarom ook in Amsterdam.

Daarbij kunt u denken aan spuitenverhuizenstemmenrevisie en onderhoud. En als u het wilt kunnen wij uw instrument ook opslaan voor kortere of langere tijd in onze geklimatiseerde opslag. Wilt u een piano kopen en heeft u daar bij advies nodig? Bel ons!

Verder bieden wij nog veel meer. Wij leveren namelijk de belangrijkste accessoires zoals teflon piano onderzetters, bouwen luchtbevochtigings systemen in uw piano of vleugel, en kunnen ervoor zorgen dat u ook piano kunt spelen in de nachtelijke uurtjes door een Silent Piano Systeem in te bouwen, zodat er niemand last van heeft.

Advies

Voor advies mag u ons altijd bellen of mailen. Wij hebben werkelijk overal een antwoord op en zijn u graag van dienst.

Reactie plaatsen