pianostemmer roosendaal

Pianostemmer Roosendaal

Pianostemmer Roosendaal


Pianostemmer Roosendaal? Uw piano stemmen op een moderne manier? Onze Pianostemmer in Roosendaal komt met veel plezier uw piano of vleugel stemmen. Roosendaal is een directe regio van de pianostemmer en iets afspreken is heel makkelijk. Wilt u gelijk een afspraak maken? Dat kan  24/7.

Tarief pianostemmen

Pianostemmen in Roosendaal

Het pianostemmen is makkelijk en naar uw voorkeur in te plannen. Tijdens de stembeurt bekijkt de stemmer uitgebreid de conditie van de piano. Hij houdt dat bij in een logboek. De volgende keer maakt hij van deze informatie slim gebruik.

"Een moderne pianostemmer met een moderne aanpak"

De pianostemmer stemt de piano niet meer op de ouderwetse manier maar gebruikt geavanceerde apparatuur waardoor een zeer evenwichtig resultaat kan worden bereikt. Voordat u het tarief voor pianostemmen bekijkt kunt u hieronder ontdekken wat u van een pianostemmer van Herrmansch mag verwachten.

        → Gecertificeerde pianostemmer

        → Kleine reparatie gratis

        → Geen voorrijkosten

        → Goede advisering

        → Gehele mechanische controle

        → Gratis pianostem logboek

In een zeer moderne werkplaats kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden aan uw piano of vleugel uitvoeren. Mocht u hier advies over willen, kun u dat in alle gevallen aan de stemmer vragen. Ook adviseren wij u bij het kopen van een piano. Wij beschikken ook over een eigen spuiterij en wij kunnen uw dierbare instrument geheel reviseren. Ook de pianotransportafdeling valt onder eigen beheer. Daarom kunnen wij u aantrekkelijke tarieven aanbieden.

Een pianostemmer,

zonder dat het u veel moeite en geld kost!

Ook voor piano revisie en taxatie. Wij leveren namelijk de belangrijkste accessoires zoals teflon piano onderzetters, bouwen luchtbevochtigings systemen in uw piano of vleugel, en kunnen ervoor zorgen dat u ook piano kunt spelen in de nachtelijke uurtjes door een Silent Piano Systeem in te bouwen. Ook voor aankoopadvies.

Reactie plaatsen