pianostemmer rotterdam

Pianostemmer Rotterdam

Pianostemmer Rotterdam


Pianostemmer Rotterdam? Voor het stemmen en onderhouden van piano's of vleugels in Rotterdam en ver daar buiten. En wij doen meer dan pianostemmen alleen. Ook het verhuizen van een piano of vleugel hebben wij onder eigen beheer. Het spuiten of reviseren van piano's behoren eveneens tot onze werkzaamheden. Omdat wij niet in de piano verkoop zitten kunnen wij u voorzien van ongekleurd advies.

Kosten pianostemmen

De kosten voor pianostemmen zijn in ons gehele werkgebied hetzelfde, dus ook in Rotterdam. Als service houden wij gratis voor u bij wanneer onderhoud aan uw piano vleugel weer nodig is. Over de stemfrequentie adviseert de pianostemmer u na de stembeurt. U bepaalt zelf wat u daar mee doet.

Afspraak met pianostemmer

Ook voor piano revisie en taxatie. Wij leveren namelijk de belangrijkste accessoires zoals teflon piano onderzetters, bouwen luchtbevochtigings systemen in uw piano of vleugel, en kunnen ervoor zorgen dat u ook piano kunt spelen in de nachtelijke uurtjes door een Silent Piano Systeem in te bouwen. Ook voor aankoopadvies.

Reactie plaatsen