pianostemmer etten-leur

Pianostemmer Etten-Leur

Pianostemmer Etten-Leur

Pianostemmer Etten-Leur. Piano’s en vleugels stemmen in Etten-Leur? Onze stemmer werkt al jaren in Etten-Leur. Een piano of vleugel in topconditie houden is voor ons heel belangrijk. Daarom zal de pianostemmer altijd iets meer doen dan alleen piano stemmen. Alles wordt meteen gecontroleerd en simpele reparaties worden gelijk verricht en zijn meestal kosteloos.

Wat u kunt verwachten het pianostemmen

Topconditie is't belangrijkst voor de piano. De technische staat wordt in kaart gebracht en kleine afwijkingen in de afregeling worden verholpen zodat er geen erge schade ontstaat. U mag er van uit gaan dat het instrument bij ons in goede handen is. Meteen een afspraak met de pianostemmer? Of eerst de kosten voor het pianostemmen bekijken?

Een afspraak maken

Als het nodig is om groter onderhoud buit te voeren aan uw piano of vleugel kan dat ook. Voor onderhoud en reparatie hebben we een eigen werkplaats.

Hoewel we proberen de meeste werkzaamheden gewoon op locatie uit te voeren is dat niet altijd mogelijk. Klussen zoals reviseren of het spuiten van een piano kunnen uitsluitend in onze werkplaats worden uitgevoerd.

Heeft u graag hulp bij het kopen van een piano? Bel ons gerust.

Wij bieden nog veel meer. Wij leveren namelijk de belangrijkste accessoires zoals teflon piano onderzetters, bouwen luchtbevochtigings systemen in uw piano of vleugel, en bouwen een Silent Piano Systeem in.

Al onze stemmers zijn erkend en gediplomeerd en komen voor optimale stemming minimaal één keer in het jaar bij u stemmen. Onthoudt dat een piano na een verhuizing moet worden gestemd. Het is wel belangrijk eerst vier weken acclimatisatie aan het stemmen vooraf te laten gaan.

Zocht u dit?

  • Een pianotechnicus in Etten-Leur vinden? U heeft ons al gevonden.
  • Wilt u eerst advies inwinnen? Bel of mail gerust.
  • Een piano in regio Etten-Leur laten stemmen? Geen enkele moeite. We komen graag bij u langs. Gegarandeerd een prima eindresultaat.
Reactie plaatsen