pianostemmer dordrecht

Pianostemmer Dordrecht

Pianostemmer voor Dordrecht en Drechtsteden

Pianostemmer in Dordrecht? (VVPN gecertificeerd) Voor stemmen, reparatie en het reviseren van piano's en vleugels in Dordrecht en omstreken. 

 

U herkent zich vast in de volgende situatie. De piano klinkt ondertussen zo vals, dat u zich irriteert aan het storende geluid. Heel irritant toch? Of de piano speelt zo ongelooflijk zwaar dat de lol van het spelen verdwijnt. Niets lijkt te lukken en op les speelt de piano veel lichter.

 

Toch komt u er maar niet aan toe een gecertificeerd pianostemmer uit te nodigen voor een stembeurt. Met een  andere interesse erbij, ebt alle aandacht voor piano-vleugel weg. 

 

"Een goed pianostemmer zorgt voor het instrument,

en uw speelplezier”

 

Pianostemmen zonder zorgen

De ervaring leert ons hoe gemakkelijk het onderhouden van de piano verwaarloost. Daarom zijn wij gespecialiseerd, gecertificeerd en gebruiken we de nieuwe, andere flexibele aanpak van uw instrument.

 

"Bekijk ons dienstenpakket en lees meer over

hoe ons gespecialiseerd reparatie

en revisie bedrijf een onderhoudsbeurt uitvoert?"

 

De pianostemmer maakt een logboek aan van uw piano-vleugel. Heel handig, want zo krijgt hij duidelijk beeld van de conditie van uw instrument. Als service houden wij gratis voor u bij wanneer de volgende onderhoudsbeurt noodzakelijk is. U zit bij ons niet vast aan abonnementen. Dus zonder financiële verplichtingen.

 

Als service houden we gratis voor u bij wanneer het onderhoud aan de piano nodig is. U gaat geen financiële verplichting aan maar kunt wel profiteren van het voordeel. Afspraak maken?

 

Nog even alle voordelen:

         Geen abonnementen

         Stemfrequentie in overleg

         Certified Piano Ttuner

         Stemmen reparatie

         Gratis logboek

         Lage stemtarieven

 

Afspraak maken

 

Pianostemmen Zuid-Holland

Piano's stemmen in Zuid Nederland en Zuid-Holland doen we al heel wat jaren en valt binnen onze regio. Dus niet heel toevallig dat we in geheel Zuid Nederland piano's stemmen. Onze gecertificeerd pianostemmer zal tijdens het stemmen kleine reparaties gelijk uitvoeren,wat in veel gevallen gratis is.

 

Kernpunt is dat Herrmansch als revisie bedrijf voor piano's voor Dordrecht en omstreken, wilt dat u veel plezier heeft van uw instrument. Een afspraak maken voor regulier stemmen hoort daarbij. Want het stemmen is onderhouden Number One.

 

Ook voor het verhuizen, lakken en het reviseren van piano's en vleugels. Voor een erkend bedrijf in Dordrecht hoeft u niet langer te zoeken. Ook voor advies bij aankoop.

 

Naast stemmen van vleugels en piano's bieden we nog veel meer. Wij leveren belangrijke accessoires zoals teflon piano onderzetters, bouwen luchtbevochtigings systemen in uw piano of vleugel. Om te spelen in de nachtelijke uurtjes kunnen we een Silent Piano Systeem inbouwen. En wanneer u contact met ons opneemt staan we u professioneel te woord.

 

Precision Touch Design (PTD)

Voor inbouw van een Precision Touch Design maken we gebruik van de diensten van van Dongen Piano's. Een zelfstandig bedrijf voor piano's dat opdrachten voor ons aanneemt. 

 

Digitale piano's

Van digitale piano's hebben we als pianostemmer het vak niet geleerd. Voor vragen over de technische staat van akoestisch piano's en vleugels kunnen we wel een groot aantal vragen beantwoorden. Voor digitale piano's zult u naar een pianozaak moeten die wel de kennis in huis heeft van digitale piano's.

Reactie plaatsen