pianostemmer oss

Pianostemmer Oss

Pianostemmer Oss

Pianostemmer Oss. Al sinds 2003 stemmen wij piano’s en vleugels in Oss en omgeving. Als u ook uw piano gestemd wilt hebben door Herrmansch is dat snel in te plannen. Wanneer een reparatie noodzakelijk is, kan dat in de meeste gevallen gelijk, bij u thuis worden verholpen.

 

Tijdens een stembeurt zijn kleine reparaties zelfs gratis. Voor grote reparaties, revisie of restauratie wordt altijd een gratis en in overleg een offerte gemaakt.

 

Voor het verhuizen van uw piano of vleugel, het spuiten of voor klimatologische oplossingen kunt u bij ons terecht. Wij hebben de kennis en de juiste mensen in dienst om u bij alles op pianogebied te kunnen bedienen. Wij verheugen ons daarom op een fijne samenwerking.

 

Plotseling verhinderd? Wij hebben het volste vertrouwen in onze klanten. U kunt daarom altijd kosteloos een stemafspraak annuleren wanneer dat noodzakelijk is. Zelfs op de dag van de afspraak.

 

Wij doen meer

Verder bieden wij nog veel meer. Wij leveren namelijk de belangrijkste accessoires zoals teflon piano onderzetters, bouwen luchtbevochtigings systemen in uw piano of vleugel, en kunnen ervoor zorgen dat u ook piano kunt spelen in de nachtelijke uurtjes door een Silent Piano Systeem in te bouwen, zodat er niemand last van heeft. Piano kopen een zelf geen verstand van? Vraag om aankoopadvies. Bel gerust!

 

Stemafspraak maken

Reactie plaatsen