pianostemmer turnhout

Pianostemmer Turnhout

Pianostemmer Turnhout

Pianostemmer Turnhout. Pianostemmen doen wij ook in Turnhout en wijde omgeving. Al onze pianotechnici zijn professioneel, vakbekwaam en kunnen al uw problemen met de piano of vleugel oplossen. Ook kunt u al uw vragen betreft de piano stellen aan de pianostemmer. Hij of zij zal u voorzien van ongekleurd advies. U kunt 24/7 een afspraak maken voor het stemmen.

Heeft u andere wensen? Wij kunnen werkelijk alles met piano's en vleugels. Of het gaat over het spuiten van uw instrument of wilt u een verhuizing laten plaatsvinden? Ook voor opslag en herstellen kunt u bij ons terecht en in onze webshop koopt u alles wat belangrijk is voor onderhoud of bescherming voor uw dierbare instrument. Graag adviseren wij u bij eventuele aanschaf van een piano.

Ook voor piano revisie en taxatie. Wij leveren namelijk de belangrijkste accessoires zoals teflon piano onderzetters, bouwen luchtbevochtigings systemen in uw piano of vleugel, en kunnen ervoor zorgen dat u ook piano kunt spelen in de nachtelijke uurtjes door een Silent Piano Systeem in te bouwen. Ook voor aankoopadvies.

Tarief pianostemmer

Reactie plaatsen