pianostemmer almere

Pianostemmer Almere

Pianostemmer Almere

Pianostemmer Almere? Almere is onderdeel van het werkgebied van Herrmansch Pianotechnieken. Graag komen wij uw piano stemmen of uw vleugel of piano repareren. Onze stemmer is flexibel in het maken van afspraken in uw regio, een afspraak is super gemakkelijk te maken en u maakt hem wanneer u het beste uitkomt. Benieuwd naar wat onze tarieven zijn?

Ik wil gelijk een afspraak

Toegevoegde waarde

Kleine reparaties zoals toetsen die blijven hangen of een toon die steeds dubbel klinkt repareren wij gelijk indien mogelijk. In de meeste gevallen is dat nog gratis ook.

"Moderne pianostemmer, nieuwe aanpak"

Geavanceerd pianostemmen

Pianostemmen gebeurt al jaren niet meer op de ambachtelijke wijze, "het met de oren stemmen". Tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde meetapparatuur waarmee de stemmer een stabiel en evenwichtig resultaat achterlaat.

Bij de eerste stembeurt legt de pianostemmer een logboek aan om daarin de conditie van uw piano  bij te houden.

Ook houden we gratis voor u bij wanneer het weer tijd is voor een stembeurt. U heeft nooit financiële verplichtingen maar geniet wel van de voordelen. Gelijk een afspraak maken?

Voordat wij u onze prijzen aanbieden even een aantal voordelen op een rijtje.

         Financiële verplichting        NIET

         Stemfrequentie in overleg        JA

         Blijvend plezier pianospelen        JA

         Voorrijkosten        NIET

         Gratis logboek        JA

         Gunstig stemtarief        JA

Bekijk tarieven

Wij doen werkelijk alles met piano’s en vleugels. Wij spuiten piano’s, verhuizen, reviseren en bieden zelfs opslag in een geklimatiseerde ruimte, voor korte en langere periode. Ook bouwen wij luchtbevochtigingssystemen van Dampp Chaser en silent piano systemen in. Net een piano gekocht en benieuwd naar wat wij allemaal kunnen? U vindt alles op deze site dus kijk eens rond. Of stel een vraag.

Reactie plaatsen