pianostemmer tiel

Pianostemmer Tiel

Pianostemmer Tiel

Pianostemmer in Tiel? De pianostemmer komt ook bij u aan huis in Tiel, Arnhem, Nijmegen en directe omgeving. We weten heel goed wat uw piano nodig heeft om een topconditie te behouden. Onze piano stemmer komt niet voor het stemmen alleen. Hij doet namelijk meer dan dat.

Wat kan onze pianotechnicus?

Zoals gezegd zijn wij al jaren actief in de regio Tiel en het Rivierengebied. Alle stemmers die bij ons werkzaam zijn uit het gehele land, zijn erkend en hebben veel ervaring waardoor u er zeker van bent dat het onderhoud van een piano of vleugel in professionele handen is.

Onze pianostemmer controleert tijdens de stembeurt direct de conditie van de piano. Hierdoor worden eventuele gebreken op tijd ontdekt zodat deze verholpen kunnen worden en verdere schade beperkt blijft. Een mogelijke kleine reparatie van een defect kan direct, ter plaatse worden uitgevoerd.

Grotere werkzaamheden zoals piano revisie of spuiten van uw piano worden uitsluitend uitgevoerd in onze werkplaats. Het transport van uw piano wordt ook door ons geregeld. Het verhuizen hebben wij namelijk in eigen beheer.

Stemmen met moderne software

De stemmer maakt gebruik van hypermoderne software en werkt niet meer alleen op gehoor. Ook voor stemmen van een piano of vleugel aan huis wordt het gebruik van deze apparatuur toegepast. Toch zal de technieker met een zee aan kennis aan een piano of vleugel beginnen zonder het ambacht uit het oog te verliezen.

Ik wil een afspraak

Hadden we al verteld dat wij ook een luchtbevochtiger of Silent Systeem in kunnen bouwen? Als u een systeem van het beste merk laat inbouwen krijgt u altijd eerst het nodige advies. Bij een van onze technici die het vak verstaat kunt u alle uw vragen stellen tijdens het stemmen.

Reactie plaatsen