pianostemmer yerseke

Pianostemmer Yerseke

Pianostemmer Yerseke

Pianostemmer Yerseke? Yerseke is direct onderdeel van het grote werkgebied van Herrmansch Pianotechnieken. Uw piano of vleugel komen wij graag stemmen of repareren.

Onze stemmer is ook flexibel in het maken van afspraken in Zeeland, een afspraak is super gemakkelijk te maken en u maakt hem wanneer u het beste uitkomt. Benieuwd naar wat onze tarieven zijn?


Ik wil gelijk een afspraak


Toegevoegde waarde

Kleine reparaties zoals toetsen die blijven hangen of een toon die steeds dubbel aanslaat repareren wij gelijk indien mogelijk. In de meeste gevallen is dat nog gratis ook.


"Moderne pianostemmer, nieuwe aanpak"


Geavanceerd pianostemmen

Pianostemmen gebeurt al jaren niet meer op de ambachtelijke wijze, "het met de oren stemmen" is helemaal uit.

Tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde meetapparatuur waarmee de stemmer een stabiel en evenwichtig resultaat achterlaat.

Bij de eerste stembeurt legt de pianostemmer een logboek aan om daarin de conditie van uw piano  bij te houden.

Ook houden we gratis voor u bij wanneer het weer tijd is voor een stembeurt. U heeft nooit financiële verplichtingen maar geniet wel van de voordelen.


Bekijk tarieven

Nederland

Wij komen niet alleen in Zuid Nederland, laten we zeggen Heinkenszand, Krabbendijke, Kapelle, Kruiningen of Rilland. Wij hebben, op de Noordelijke provincies na, zelfs landelijke dekking.

Wij doen werkelijk alles met piano’s en vleugels. Wij spuiten piano’s, verhuizen, reviseren en bieden zelfs opslag in een geklimatiseerde ruimte, voor korte en langere periode.

Ook bouwen wij luchtbevochtigingssystemen van Dampp Chaser en silent piano systemen in. Net een piano gekocht en benieuwd naar wat wij allemaal kunnen? U vindt alles op deze site dus kijk eens rond. Of stel een vraag.

Reactie plaatsen