pianostemmer den haag

Pianostemmer Den Haag

Pianostemmer Den Haag

Pianostemmer Den Haag. Uw piano gestemd en in conditie? Zuid-Holland is voor pianostemmen één van de vele gebieden waar wij werkzaam zijn. Den Haag is daar een belangrijk onderdeel van. Of het nu gaat om het kopen of repareren van een piano, het spuiten of het verhuizen van uw piano of vleugel? U kunt bij ons terecht voor alles voor en over de piano.

 

Hoe werkt het pianostemmen?

Het pianostemmen werkt heel eenvoudig. U kunt zelf 24/7 een afspraak aanvragen waarbij u de voorkeursdagen kunt aangeven waar wij rekening mee houden bij het doen van een voorstel. Daarna wordt er samen met u een afspraak ingepland voor een geschikt tijdstip. Daarnaast bieden wij u de luxe dat u kosteloos kunt annuleren tot op de dag zelf.

 

Voor het gemak hebben we nog even de voordelen voor u op een rijtje gezet.

        →Geen voorrijkosten

        →Vast stemtarief

        →Geen dure abonnementen

        →Stemfrequentie in overleg

        →Kleine reparaties gratis

        →24/7 afspraak maken

        →Kosteloos annuleren

 

Tarief voor pianostemmen

 

Wij doen wij  nog meer?

Wij doen werkelijk alles op het gebied van piano’s. Wij beschikken over een eigen pianospuiterij, een eigen atelier en wij hebben de juiste middelen onder eigen beheer om uw piano of vleugel professioneel te kunnen verhuizen.

 

Omdat onze service klanten aan ons bindt zorgen we ervoor dat we de best mogelijke service blijven verlenen. Gratis advies is daar heel belangrijk bij. Voor al uw vragen, of dat gaat over een zwaar spelend mechaniek of over klimatologische problemen, kunt u mailen en krijgt altijd een antwoord waar u mee vooruit kunt. 

 

Verder bieden wij nog veel meer. Wij leveren namelijk de belangrijkste accessoires zoals teflon piano onderzetters, bouwen luchtbevochtigings systemen in uw piano of vleugel, en kunnen ervoor zorgen dat u ook piano kunt spelen in de nachtelijke uurtjes

Reactie plaatsen